Stakingen bij PostNL

Wegens stakingen van zelfstandige pakketbezorgers bij PostNL is het mogelijk dat de bestellingen niet op tijd aankomen.  

Ook ons eigen distributiecentrum heeft last van deze staking en daarom proberen we onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de status van hun bestelling en de afgesproken levertijden.

De duur en grote van de staking is op dit moment niet bekend.

 

Blog :

------------------------------

17-07-2015

Graag brengen wij jou voor het weekend nog even op de hoogte van de laatste stand van zaken rondom de werkonderbrekingen bij PostNL.

Helaas legt een deel van de pakketbezorgers vandaag opnieuw het werk neer en is het nog niet duidelijk wanneer deze vervelende situatie wordt opgelost. PostNL geeft aan op dit moment 85% van de pakketten wel te kunnen bezorgen en er alles aan te doen de opgelopen achterstanden komend weekend én maandag bij te zullen werken.

PostNL heeft, om zoveel mogelijk pakketten bij de klant te krijgen, de werkwijze tijdelijk aangepast: pakketten worden nu 1x aangeboden en bij afwezigheid van de geadresseerde direct naar een afhaallocatie gebracht.

Wij helpen nog steeds graag waar we kunnen, dus twijfel niet contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over deze situatie of een bepaalde zending.

Alvast een fijn weekend gewenst !

------------------------------

16-07-2015

De zelfstandige pakketbezorgers van PostNL leggen ook vandaag het werk neer. Twintig procent van de pakketjes worden vandaag niet bezorgd, schat PostNL in.

Pakketten die we niet kunnen bezorgen lopen helaas een vertraging op van één of meerdere dagen.

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden je hierover op de hoogte.

------------------------------

15-07-2015

Ondanks dat in grote delen van het land pakketten gewoon bezorgd worden, zijn er een aantal pakketbezorgers die voor een tweede dag het werk hebben neergelegd.

Zoals eerder aangegeven zet PostNL verschillende middelen in om alle pakketten alsnog zo snel mogelijk te bezorgen.

Ondanks dat wij u op het moment niets kunnen garanderen , kun je ons natuurlijk altijd even bellen/mailen/chatten als je meer informatie over een bepaalde zending wilt ontvangen.

------------------------------

14-07-2015

Helaas zijn een aantal koeriers in verschillende delen van het land niet tevreden over het gesloten akkoord en hebben besloten vandaag te staken. PostNL verwacht dat het grootste deel van de pakketten binnen de standaard overkomstduur bezorgd kan worden. Het kan echter voorkomen dat een klein deel van de pakketten vertraging op zal lopen vanwege deze staking.

Onduidelijk is waar en hoe lang dit zal duren. PostNL heeft aangegeven er alles aan te doen vertragingen te beperken. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden je hierover op de hoogte.

© 2011 - 2018 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel