​            

Schoonmaken voor Wrappen


Onjuiste reiniging is de nummer één oorzaak van wrap mislukkingen. Deze video toont de juiste manier om een voertuig grondig te reinigen voordat de folie wordt geinstalleerd. 

Basic Rakel Skills


Voor een goede montage is het gebruik van een Rakel cruciaal. In deze video worden de belangrijkste basisvaardigheden omtrent het werken met een Rakel uitgelegd. Tevens wordt het verwijderen van diverse luchtbellen behandeld.

Het beheren van Warmte en Spanning


Deze video toont de juiste manier om de warmte en spanning te beheren tijdens de installatie. En het belangrijkste om ervoor te zorgen dat uw grafische toepassing correct zonder vervorming wordt gemonteerd. 

 

                

Wrap Folie installeren met warmte.


Het voltooien van een succesvolle volledige voertuig wrap is afhankelijk van het gebruik van een warmtebron die de folie meehelpt bevestigen in complexe bochten en rondingen. De correcte warmte tijdens een applicatie is altijd een uitdaging vooral bij een niet instelbare warmte-pistool / föhn.

Het Wrappen van een Buitenspiegel.


Het installeren van Wrap Folie op buitenspiegels kan zelfs een uitdaging zijn voor deskundige installateurs. Deze video laat zien hoe je Wrap Folie's kan installeren op een complexe ronde spiegel met behulp van een "Pre-stretch" methode.

Verwijdering van bellen en vouwen


Als je gaat wrappen, dan zal je in aanraking komen met bellen of vouwen. Met deze video worden de meest voorkomende bellen en vouwen behandeld en hoe u deze snel verwijdert zonder kwaliteitverlies. 

 

                

Afwerking Randen & Hoeken


Het correct afwerken van randen en hoeken is een zéér belangrijke stap in een voertuig wrap, vooral in de restyling of volledige kleur verandering projecten. Deze video toont de juiste manier hoe uw de randen en hoeken moet afwerken.

De "Expanded Pocket" Techniek


Tijdens het Wrappen van bumpers ontstaat vaak een extreme druk op de folie in ronde hoeken. De "Expanded pocket" techniek zal u helpen om de folie perfect te installeren.

Bumper Wrappen Stap 1


Veel installateurs proberen bumpers vaak te wrappen uit één stuk Folie. Het installeren uit één stuk zal echter later vaak tot problemen leiden. Deze video laat zien hoe u eerst "inlays" gebruikt om een gewrapte bumper er perfect uit te laten zien.

 

                

 

Bumper Wrappen Stap 2


Het Wrappen van een bumper is vaak het moeilijkste deel van een voertuig wrap. Deze video laat zien hoe u uw bumper wrap kan laten lijken alsof deze vanaf fabriek gespoten is.

Werken met Wrap Tape


Deze video laat zien hoe u een unieke look kunt creëren d.m.v. het gebruik van Wrap Tape en dit zonder de lak van de auto te beschadigen. Met Wrap Tape is een geen mes meer nodig !

Het installeren van een groot stuk folie


Deze video laat zien hoe u een groot stuk folie met slechts één installateur kunt plakken. Met uitleg hoe je de folie in secties kunt plakken en hoe je de kans op fouten kan minimaliseren.

 

© 2011 - 2018 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel