• De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, Indicatie verzendkosten.
 • Het Retourrecht is alleen geldig voor consumenten, zakelijke bestellingen** komen niet in aanmerking tot het het retourrecht.
 • Retourzendingen geschieden altijd voor risico van de klant en dienen voor retour aangemeld te worden.
 • Het Retouradres is afhankelijk van de door u bestelde artikelen en land van bestellen. Het Retouradres dient voor retour aangevraagd te worden via onze Klantenservice en staat tevens vermeld op uw Retourformulier.
 • De Verzendkosten / Betaalkosten worden alleen volledig gerestitueerd indien u uw volledige onaangebroken / gesneden bestelling ongebruikt retourneert.
 • Artikelen dienen ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes / verpakkingsmateriaal of stofzak) te worden geretourneerd. Folie's en Stickers mogen niet zijn Geplakt; Gesneden of Gemonteerd. 
 • Retourzendingen dienen goed verpakt, in originele onbeschadigde verpakking, met alle daarbij horende onderdelen, dus ook plasticzakjes en karton, terug gestuurd te worden. Het product moet nog verkoopbaar zijn. 
 • Folie's dienen op dezelfde wijze ingepakt; beschermd en opgerolde zijde terug gestuurd worden
 • Bij beschadiging of incomplete artikelen wordt waardevermindering in rekening gebracht.
 • Ingeval van retourzending dient u het volgende mee te sturen :
  1) een kopie van de bestelbevestigings e-mail waarin uw Bestelnummer staat vermeld;
  2) een bewijs van levering, welke in uw pakje is bijgevoegd, waarin uw Leveringsnummer staat vermeld;
  3) een ingevuld retourformulier, welke u via onze Klantenservice kunt aanvragen Uitsluitend voor retourzendingen per post. 

 

 • Direct omruilen voor een ander artikel is alleen mogelijk zodra wij uw huidge artikelen terug in bezit hebben.
 • Indien u bij uw bestelling gratis producten heeft ontvangen en u de betaalde producten wilt retourneren of een deel van de producten wilt retourneren, waardoor u niet meer aan de voorwaarden zou voldoen waardoor u de gratis producten heeft gekregen, dient u ook de gratis ontvangen producten aan ons te retourneren. Indien u de gratis ontvangen producten niet aan ons retourneert zullen wij de reguliere prijs van deze producten van het terug te betalen bedrag aftrekken of – indien dat bedrag hoger is dan het terug te betalen bedrag – zult u alsnog de gratis ontvangen producten aan ons moeten retourneren voordat we uw retourzending daadwerkelijk in behandeling kunnen nemen.

 


 

**Voorwaarden Retouneren / Ontbindingsrecht / ** Zichttermijn & retourregels

Volgens de wet Kopen op afstand heeft de koper / consument recht van retour op artikelen, besteld via het internet. Zakelijke bestellingen / bestellingen op een bedrijfsnaam (Ook wanneer u iets zakelijk heeft besteld voor eigen gebruik) zijn uitgesloten van het retourrecht. Zo heeft u als bedrijf een onderzoeksplicht en bent u uitgesloten van het retourrecht (de wet Kopen op Afstand). Bij Ultimate Tuning geldt het recht van retour alleen op producten waaraan geen maatwerk is verricht. Derhalve zijn de volgende producten uitgesloten van het recht van retour:

Producten welke niet direct bestelbaar zijn op onze webwinkel,Persoonlijke bestellingen met gepersonaliseerd druk en snijwerk; producten waar een persoonlijke boodschap, afbeelding of iets dergelijks op geplaatst zijn; Folie's met uw eigen specifieke kleur en of bedrukking. 

Denkt u hierbij aan producten die gepersonaliseerd kunnen worden of besteld zijn, zoals een Sticker met eigen naam of afbeelding, een Folie met uw eigen ontwerp of speciale kleur buiten ons assortiment om. Deze producten worden niet standaard met die naam, dat ontwerp of volgens uw specifieke eisen aangeboden. Deze op maat gemaakte producten kunnen wij helaas niet aan een andere klant verkopen. Waardoor deze producten niet in aanmerking komen tot Het Ontbindingsrecht - Herroepingsrecht of ruilen.

Voor de inhoud van de door de koper bestelde teksten of figuren of aangeleverde bestanden is de koper zelf verantwoordelijk. Doordat Ultimate Tuning de koper zijn opdracht aanneemt en de door de koper bestelde producten levert, nemen wij geen verantwoordelijkheid hiervoor. Ultimate Tuning staat dus ook niet garant voor eventuele schrijffouten of onvolledigheden. Ultimate Tuning is tot geen andere garantie gehouden dan in deze algemene voorwaarden bepaald.

Voor artikelen waarvoor het recht van retour wel van toepassing is geldt een afkoelingsperiode van 14 dagen ( 14 ) kalenderdagen na aflevering van het product in kwestie. Het product dient vervolgens binnen een periode van 14 dagen ( 14 ) Kalenderdagen, indien mogelijk in originele verpakking doch altijd deugdelijk en zonder kans op beschadigingen, terug gezonden te worden aan Ultimate Tuning. De portokosten van de retourzending komen altijd voor rekening van de koper. Ultimate Tuning zal binnen 14 dagen na ontvangst de order crediteren en eventuele betalingen terugstorten.

 

 • De kosten voor het retour zenden dient u altijd zelf te betalen, deze worden niet vergoed.
 • Retourzendingen geschieden altijd voor risico van de klant.
 • Indicatie verzendkosten PostNL binnen Nederland;

       < 100 cm € 6,95,-  

       > 100 cm € 13,25,-

 • Zorg voor voldoende frankering, retourzendingen die niet voldoen aan bovenstaande, kunnen we helaas niet in behandeling / ontvangst nemen.
 • Neem voor het retour zenden altijd eerst contact met ons op, dat kan via ons Contact Formulier, Email, Social Media of elk ander gewenst kanaal. 

 

Ongefrankeerde / Rembours zendingen of zendingen zonder Retour formulier worden niet geaccepteerd!

 

© 2011 - 2018 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel