WrapGlove® Set Maat XL

Artikel 100 van 210
€ 29,95 € 24,95 (inclusief btw)

De WrapGlove® is een speciaal geconstrueerd hulpmiddel met specifieke kenmerken voor de Vinyl Wrap industrie. 

Door de speciale samenstelling verwerkt u sneller en gemakkelijker Wrapfolies en digitale prints. De speciale stof plakt niet aan de lijmkant en laat geen sporen achter.
Doordat u bij het vasthouden van de folie niet direct contact maakt met de lijmlaag blijft deze beschermd tegen verontreinigingen zoals zweet en vingervet.

U gebruikt de handschoen als "rakel" op glooiende delen van bijvoorbeeld een auto.

 

Duurzaamheid:

De WrapGlove® is door zijn constructie een klasse apart! Speciaal vervaardigd voor de Wrap Industrie! Van de specifieke filamenten welke voor de garens worden gebruikt tot hoe ze zijn geweven tot de nauwsluitende handschoen zoals ze bedoeld zijn.
De WrapGlove® gaat tot 4x langer mee dan alle andere handschoenen.

 

Verstevigd / Naadloos:

De WrapGlove® is in zijn geheel verstevigd en er is speciale aandacht besteed voor de vingertoppen, aangezien juist dit gebied een aanzienlijke hoeveelheid spanning ondervindt. De hele WrapGlove® is naadloos met uitzondering van de rand van de manchet (uiteraard).
 

Pluisvrije/antistatische eigenschappen:

De WrapGlove® is speciaal ontworpen om pluisvrij en antistatisch te zijn. Daarom wordt pluisvorming (pluisjes) die inherent zijn aan de meeste stoffen bij intensief gebruik verminderd met aanzienlijke slijtage.
 

Elastische componenten:

De WrapGlove® maakt geen gebruik van elastische componenten in het hoofdgedeelte van de handschoen, omdat dit de levensduur van het product verkort en een open vlamgevaar vormt in tegenstelling tot de andere zogenaamde handschoenen voor het wrappen.

 

De handschoenen zijn uitwasbaar.


 

  • Maat XL 
  • Pluisvrij, slijtvast en anti statisch
  • Goede vingergevoeligheid en flexibiliteit
  • Geschikt voor allround montage en wrapwerkzaamheden
  • Kleur: Geel

 

  

Merk
WrapGlove®

Eenheid
Set 2 Stuks

© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel