Sorteer op

    

Als u met Wrap Folie's werkt, kunt u er zeker van zijn dat u een rakel nodig heeft. Daarom hebben we een breed scala aan Rakels en applicatietools om luchtbelvrije grafische Wraps te garanderen. We zijn er trots op dat we Rakels van topmerken zoals 3M, Avery Dennison en Oracal hebben, evenals een brede selectie applicatietools om aan al uw applicatiebehoeften te voldoen.

 

De juiste Rakel kiezen

Er zijn veel verschillende soorten rakels op de markt en niet alle rakels zijn gelijk of geschikt voor alle folie's. Elk rakel heeft zijn eigen unieke kenmerken. Ontdek welke soorten rakels u in uw gereedschapskist moet hebben. Hieronder hebben we een aantal van de meest gebruikte rakels en accessoires op een rijtje gezet.

 

Zachte Rakels

Hoewel een met nylon versterkte rakel over het algemeen het eerste wapen van een wrapper is, werkt een zachtere, plastic rakel meestal beter bij het aanbrengen van wrap folie's op gegolfde of oneffen oppervlakken. Omdat deze rakels flexibeler zijn, passen ze zich beter aan de rondingen. Deze goedkopere, zachtere flexibele rakels zullen sneller slijten en hun vorm verliezen.

 

Nylon Rakels

Hoewel de meeste rakels op elkaar lijken, kan hun hardheid verschillen. Zachte rakels kerven en verslijten gemakkelijk, en veroorzaken vaak kleine belletjes onder de folie. Om deze reden geven de meeste professionele wrappers de voorkeur aan harde, goudkleurige, met nylon versterkte rakels. Met de stijvere nylon rakels kunt u de juiste hoeveelheid druk uitoefenen om lucht van onder de film te persen en de lijm te helpen uitvloeien. Vergeet niet dat wrap folie's drukgevoelige materialen zijn. U moet de juiste hoeveelheid druk uitoefenen om de folie te laten plakken.

 

Teflon Rakels

Met de stijvere, nylon rakels kunt u de juiste hoeveelheid druk uitoefenen om lucht onder de folie te persen en de lijm te helpen wegvloeien. Doordat een Teflon Rakel harder is kan met deze rakel de meeste druk worden uitgeoefend. Vergeet niet dat vinylfilms drukgevoelige materialen zijn. U moet de juiste hoeveelheid druk uitoefenen om de folie te laten plakken.

 

Blok Vilt Rakel

Een Blok Vilt Rakel is het perfecte hulpmiddel voor voertuigwraps, omdat het flexibel genoeg is om een ​​Wrap Folie in krappe hoeken en rond samengestelde bochten te verwerken; het genereert voldoende druk bij het uitrekken van een folie tot een inkeping of vouw aan de zijkant van een voertuig; toch is het zacht genoeg om krassen op het vinyl te voorkomen. Vilt Rakels zijn verkrijgbaar in verschillende grotes .

 

 

 

© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel