Sorteer op

Stanleymessen, Snitty messen en Knifeless Tape's

Als u met Wrap Folie's werkt, is één ding zeker: u heeft een manier nodig om het te snijden. Of u nu kiest om dat met een Stanleymes, Snitty of Knifeless Tape te doen, is aan u, maar we hebben tientallen opties waaruit u kunt kiezen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn cruciale criteria voor een eersteklas Stanleymes. Daarnaast moet uw Stanleymes ook comfortabel en duurzaam zijn, terwijl de mesjes superscherp moeten zijn en een optimale randbehoud moeten hebben.

 

Het juiste snijgereedschap kiezen

Een andere beslissing die u moet nemen, is of u normale 58 graden mesjes of 30 graden mesjes wilt kopen en gebruiken. Als u vooral Wrap Folie's gaat gebruiken, kunt u het beste 30 graden mesjes gebruiken. Andere veel gebruikte snijapparaten waarin u misschien wilt investeren is bijvoorbeeld een Snitty, dit is een scheermesje in een plastic stuk waarmee u het rugpapier van het vinyl kunt snijden zonder dat het rugpapier scheurt of papierresten hun weg vinden naar uw folie. Deze zijn perfect voor solo-installateurs of wanneer u slechts een deel van uw folie tegelijk installeert.

 

Conclusie

Uiteindelijk, als het gaat om het snijden van Wrap Folie's, is wat voor u het beste voelt, het belangrijkste. Ongeacht het merk, zorg ervoor dat u aan al uw snijbehoeften voldoet. Een of twee messen, een met extra veel messen, een mes van 30 of 58 graden of een Snitty en u bent klaar om iedere folie perfect te snijden.

 

© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel