Sorteer op

   

Welke Knifeless Tape heeft u nodig ?

Wanneer uw project delicaat maatwerk en precisie vereist, is een Knifeless Tape de beste en meest efficiënte manier om strakke lijnen te creëren. Met Knifeless Tape kunt u het risico van schade door een mes of scheermes en eventuele oppervlakteschade aan uw voertuig elimineren. Dankzij de absolute precisie en nauwkeurigheid kunt u veilig en effectief meer creativiteit uitvoeren, naast ingewikkeld detailwerk, terwijl u grafische films en ander materiaal snijdt.

Ultimate Tuning biedt de hoogste standaard in Knifeless Tape's met onze complete selectie van 3M™ en WrapCut. Hieronder vindt u een schema van de zes 3M Knifeless Tape's en waarvoor deze geschikt zijn zodat deze perfect kunt afstemmen met uw specifieke project.3M™ Finish Line Knifeless Tape

3M™ Knifeless Finish Line Tape zet een nieuwe industriestandaard in het bereiken van een hoogwaardige afwerking van voertuigwraps zonder gebruik te maken van een mes. Knifeless Finish Line Tape is een ongelooflijk duurzame maar aanpasbare mesloze tape die je op de meeste vinyl- en grafische wrap-folie's kunt gebruiken. 

Hoewel Knifeless Finish Line Tape minder flexibel en steviger is dan Knifeless Design Line Tape, is het nog steeds uitstekend geschikt voor het uitvoeren van gematigde bochten en hoeken. U kunt de Knifeless Tape gebruiken voor de meeste toepassingen zoals rond deurgrepen, bumpers en spiegels, evenals toepassingen met enkele of meerdere lagen.

 

3M™ Design Line Knifeless Tape

Deze 3M™ Knifeless Design Line Tape is ideaal voor het maken van grafische vormgevingen en strepen op 1 laags folie's met rondingen en contouren. Door de niet-gevlochten draadconstructie rekt Knifeless Design Line Tape meer uit dan andere soorten mesloze tape's om meer flexibiliteit en soepelere bochten mogelijk te maken. De gemakkelijke rekbaarheid van Knifeless Design Line Tape maakt het ook mogelijk om strakke contouren en haarspeldbochten te volgen in ontwerpen zoals vlammen en inlays met aanzienlijke rondingen.

Met 3M™ Knifeless Design Line Tape kunt u custom ontwerpen en perfecte racestrepen, accenten en sterk gevormde patronen snijden met een betrouwbare scherpe, zuivere rand.  Knifeless Design Line Tape is de perfecte keuze voor uw project voor enkellaagse vinyltoepassingen

 

3M™ Precision Line Knifeless Tape 

3M™ Knifeless Precision Line Tape is de meest effectieve tape voor het snijden van de moeilijkste getextureerde en reflecterende folie's zoals Carbon, Brushed, Metallic en Chroom. Knifeless Tape Precision Line is ook de optimale keuze wanneer u een scherpere lijn wilt bereiken op 3M™ DI-NOC™-films, op precisie geprinte afbeeldingen en glasfolies. U kunt Knifeless Precision Line Tape ook met je hand scheuren voor een snellere applicatie, zoals met Knifeless Design Line Tape.

U kunt Precision Line Knifeless Tape gebruiken voor alle vinyl- en niet-vinylfilms vanwege zijn indrukwekkende veelzijdigheid. Het vermogen om gemakkelijk in elke richting te draaien, stelt het in staat om contouren en bochten nauwkeurig te volgen, en het "sandwich" -ontwerp met een ingebed filament verbetert het gebruiksgemak aanzienlijk.

 

3M™ Tri-Line Knifeless Tape  

3M™ Tri-Line KnifelessTape bestaat uit drie zeer sterke, ultrafijne filamenten die zorgen voor ultrastrakke snijlijnen. Het unieke drievoudig gevoerde ontwerp zorgt voor consistente en nauwkeurige streepbreedtes over de gehele lengte van uw voertuig. Net als Knifeless Design Line-tape is Knifeless Tri Line-tape extreem flexibel en kan het relatief strakke contouren en bochten gemakkelijker volgen dan Knifeless Finish Line-tape.

Met Knifeless Tri Line Tape kunt u met gemak levendige strepen, overgangen, rallylijnen en naden maken. Met de Knifeless Tri-Line Tape's kunt u ook de snijlijn naar behoefte verplaatsen, zodat u een hogere mate van nauwkeurigheid op de door uw beoogde ontwerpen kunt bereiken zonder lijmresten achter te laten. Bij Ultimate Tuning bieden we de 3M™ mesloze tri-line tape's aan in zowel de 6 mm als de 9 mm breedtes uitvoeringen om de perfecte maat te bieden voor alles wat uw grafische opdracht vereist.

 

Vertrouw Ultimate Tuning voor uw volgende project.

Knifeless Tape is t.o.v. een mes het meest efficiënte alternatief om Grafische Folie's en voertuigwraps te snijden en geeft u meer creativiteit en vrijheid voor al uw ontwerpdoeleinden. Het enige gepatenteerde systeem dat is ontworpen om de noodzaak van een mes tijdens het Wrappen te elimineren, Knifeless Tape is effectief gebleken bij het elimineren van kostbare schade aan de lak van uw voertuig en biedt een professionele afwerking.

De reeks 3M™ Knifeless Tape's van Ultimate Tuning zijn efficiënt, tijdbesparend, gebruiksvriendelijk en garandeert de beste kwaliteit. Met de perfecte combinatie van stijl en betaalbaarheid, zullen onze Knifeless Tape's u zeker helpen om consistent ongelooflijke ontwerpresultaten te bereiken die concurreren met die van experts.

© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel