Wie zijn wij ?

15 jaar geleden zijn wij als Ultimate Tuning begonnen met de verkoop van kwaliteit “Wrap” folies in en om Nederland.

Al snel was de vraag om kwaliteit Folies zo groot dat wij uitgegroeid zijn tot één van de grootste import en export leveranciers van Nederland.

Wij verkopen alleen de beste kwaliteit folies voor zowel professionals als voor mensen met een kleinere portemonnee in heel Europa!

Echter blijft kwaliteit i.p.v. kwantiteit altijd hoog bij ons in het vaandel staan. Daarom staan wij dan ook achter elke folie in ons assortiment

 

Zowel zichtbaar als onzichtbaar is Ultimate Tuning aanwezig in de branche.
Wij leveren niet alleen aan particulieren in heel Europa maar ook aan bedrijven en Wrap installateurs. De kans dat u in gewrapte wagen rondrijd met een door ons geleverde folie, mocht het nu van 3M, Hexis, Avery of Oracal zijn is dus groot!

Wij zijn dagelijks bezig op zoek naar de nieuwste kleuren / technologieën kwaliteit folies van o.a. 3M, Hexis, Avery en Oracal tegen de scherpste prijzen.
Ons assortiment bestaat nu al uit meer dan 600 verschillende kleuren / motieven folie die zowel op onze webwinkel als persoonlijk via de mail te bestellen zijn!
Naast de aanschaf van een Wrap Folie heeft u ook plak accessoires nodig. Ook voor deze benodigde accessoires zijn wij vanaf het begin één van de grootste marktleiders. Op onze webshop heeft u namelijk de keuze uit meer dan 50 Rakels, diverse Messen, Plak Handschoenen en nog veel meer...

 

Ultimate Tuning staat dan ook voor goede en eerlijke service, scherpe prijzen en persoonlijk contact.
Er is hedendaags een keuze aan duizenden verschillende Webwinkels en dit maakt het voor een klant vaak lastig om in te schatten met wie ze precies in zee gaan.
Wij krijgen dan helaas ook vaak te horen dat mensen dupe zijn geworden van internet oplichting, dit in de vorm van het niet leveren tot aan het vals vermelden van merk producten welke geen merk zijn.

 

Velen hebben ons gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Één ding kan niemand van ons overnemen en dat is onze service en handelswijze !

Met het streven naar eerlijke handelswijzen en de beste service laten wij de concurrentie ver achter ons.

Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en ervaringen aan te horen, wij vinden het fijn om u vaker terug te zien als een tevreden klant.

 

Ultimate Tuning wenst u veel plezier op onze webwinkel !

 

KvK nummer: 50647091
 

© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel