Kan ik producten in jullie winkel komen bezichtigen ? 
Helaas is het niet mogelijk om producten te komen bezichtigen. Daar wij een webwinkel zijn hebben wij geen bezoekersadres of showroom. Het ophalen van bestellingen en persoonlijke bezoeken zijn niet mogelijk.

 

Ik wil een groupbuy opzetten, kan ik daarvoor een korting krijgen ?
Ja, neem contact met ons op om een groupbuy op te zetten zodat we u een aanbod kunnen doen en uit kunnen leggen wat de bedoeling is.

 

Hoe kan ik gesponsord worden ?
Normaal gesproken doen we geen sponsoring. Maar als u met een uitgebreid project aan uw auto bezig bent kunt u wel in aanmerking komen voor een vaste korting op grotere afnames, neem hiervoor contact op met ons.

 

Waarom is het product dat ik besteld heb ineens in backorder ? 
Wij krijgen enorm veel bestellingen binnen op een dag. De kans bestaat dat het product uitverkocht raakt tijdens jouw aankoopproces. 

 

 Wat zijn de bestelbare formaten van de Stickers ? 
De kiesbare afmetingen gelden altijd voor de langste zijde van de Sticker. Als een Sticker / logo Rond of Vierkant is zal de hoogte de gekozen afmeting krijgen en de lengte op schaal worden vergroot. Bij een evenredige sticker zal de hoogte altijd dezelfde afmetingen krijgen als de lengte. Alle andere stickers worden op basis van de gekozen afmetingen in correct schaal vergroot.

 

Hoe betaal ik mijn bestelling ?
Je kunt bij ons je bestelling op meerdere manieren afrekenen. Dit kan via : iDeal, CreditCard, Mister Cash / Bancontact, SofortBanking / DIRECTebanking, Vooraf Overmaken, Bitcoins en Belfius.

 

Ik heb gisteren al een e-mail gestuurd, waarom heb ik nog geen antwoord ? 
Door de grote hoeveelheid e-mail die wij binnenkrijgen kan het wel eens voorkomen dat beantwoording langer dan 1 werkdag duurt. We behandelen alle e-mail op volgorde van binnenkomst en vragen u hierbij enig geduld.

 

 

© 2011 - 2017 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel