Ruilen.

Wenst u toch liever uw bestelling te ruilen ? Dan is dit ook geen enkel probleem.

Voor het ruilen van producten geld ook dat deze niet gebruikt en / of beschadigd mogen zijn en dienen 3 dagen na levering aangemeld te worden voor ruilen als het product in ongebruikte originele staat verkeerd.

Met originele staat wordt bedoeld dat het artikel niet is gebruikt, niet is beschadigd door gebruik of incompleet is door gebruik en in de originele verpakking zit. Het product dient weder verkoopbaar te zijn en binnen 3 dagen na akkoord weer in bezit van ULTIMATE TUNING te zijn.

De kosten die voortvloeien uit een gewenste ruil (zoals verzendkosten) worden gedragen door de afnemer.
 

Let op: Zakelijke bestellingen / bestellingen op een bedrijfsnaam (Ook wanneer u iets zakelijk heeft besteld voor eigen gebruik) zijn uitgesloten van ruilen. Zo heeft u als bedrijf een onderzoeksplicht en bent u uitgesloten van het ruil / retourrecht (de wet Kopen op Afstand).

 

Verzending ruilen.

Nadat u heeft aangeven welk product u wilt ruilen dient u het betreffende product zo snel als mogelijk aan ons te retoureren daar Wrap Folie's en Stickers gevoelige producten zijn. 

De verzendkosten voor de zowel de retourzending als de nieuwe verzending komen dan wel voor uw eigen rekening.
 

Retourzendingen dienen te voldoen aan de volgende termen:

- Goed verpakt, in originele onbeschadigde verpakking, met alle daarbij horende onderdelen, dus ook plasticzakjes en karton, het product moet nog verkoopbaar zijn.
- Folie's dienen altijd op dezelfde wijze, in de oorspronkelijk verzendverpakking, verpakkingsmateriaal en op de opgerolde zijde teruggestuurd te worden.
- Het dient voldoende gefrankeerd verstuurd te worden.
- Indien u uw product per post aan ons wilt retourneren dan heeft u een Ruil formulier nodig, deze kunt u bij ons kosteloos opvragen, als u gebruik maakt van email, dan graag onder vermelding van uw Ordernummer.
- Houdt u er rekening mee dat PostNL een toeslag rekent voor zendingen boven een lengte van 100cm ( 1 Meter )  en deze niet groter mag zijn dan 175cm.

 

 

© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel