Levertijden Kerst 
 

Ook rond de feestdagen bezorgen we uw Post en Pakketten graag op tijd.
Uiteraard doen wij er alles aan om ook in deze drukke periode, uw bestelling z.s.m. aan u uit te leveren.
Houdt met de Kerstdrukte echter wel rekening met eventuele extra vertraging van +/- 2 á 3 werkdagen bovenop de onderstaande bezorgdatums


LET OP :

Op Vrijdag 23 December, Maandag 26 December en Vrijdag 30 December vinden er geen verzendingen plaats! 

Bestellingen geplaatst in de periode van 23 December t/m 31 December worden, gewoon in behandeling genomen en vanaf Dinsdag 27 December en 2 Januari verwerkt en conform de daarvoor geldende levertijden uitgeleverd.

 

Wij adviseren u daarom tijdig te bestellen en wat extra ruimte in te bouwen wanneer u een specifiek artikel op een bepaalde datum nodig dient te hebben.

 


Levering Pakketten :
 

PostNL

Tijdens de feestdagen worden op Zondag 25 en Maandag 26 december geen Pakketten afgeleverd. Deze worden vanaf Dinsdag 27 december door PostNL weer in behandeling genomen. Ook worden er op 1 en 2 Januari geen pakketten afgeleverd, deze worden weer vanaf Dinsdag 3 Januari in behandeling genomen.

Op oudejaarsavond (31 december) bezorgt PostNL tot 18.00 uur. Daardoor kan het zijn dat een klein deel van de pakketten pas op 3 januari worden bezorgd .  

Meer informatie over de Aangepaste aanlever- en bezorgdagen feestdagen van PostNL kunt u terugvinden via de volgende : Link

 

DPD

Tijdens de feestdagen worden op Zaterdag 24, Zondag 25 en Maandag 26 december geen Pakketten afgeleverd. Deze worden vanaf Dinsdag 27 december door DPD weer in behandeling genomen. Ook worden er op 31 December, 1 en 2 Januari geen pakketten afgeleverd, deze worden weer vanaf Dinsdag 3 Januari in behandeling genomen.

 


Levering Brievenbuspost / Brievenbuspakket :

Ook de normale Brievenbuspost ondervindt vertraging door de Kerstdrukte hierdoor kan uw bestelling langer onderweg zijn dan dat u gewend bent. 
 

Via de volgende Link kunt u het volledige overzicht met bezorgdata downloaden.
Tevens vindt u hier alle informatie indien uw bestelling wordt verzonden als Normale Brievenbuspost binnen Nederland of als Brievenbuspakket in de feestdagen van 2022 - 2023. Voor zendingen buiten Nederland maar binnen de EU dient u hierbij rekening te houden met een extra vertraging van +/- 2 á 3 werkdagen bovenop de bezorgdatums.

 

Omdat wij geen controle hebben over de operationele werkwijze van deze leveranciers kunnen wij hiervoor geen garantie nemen. Wij adviseren u daarom tijdig te bestellen en wat extra ruimte in te bouwen wanneer u een specifiek artikel op een bepaalde datum nodig dient te hebben.

 

 

    

© 2011 - 2023 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel