🎅🎅 Levertijden Kerst 🎅🎅
 

Ook rond de feestdagen bezorgen we uw Post en Pakketten graag op tijd.
Uiteraard doen wij er alles aan om ook in deze drukke periode, uw bestelling z.s.m. aan u uit te leveren. ​Houdt met de Kerstdrukte echter wel rekening met eventuele extra leverdagen.


LET OP :

Op Vrijdag 25 December en Maandag 28 December vinden er geen verzendingen plaats! 

Bestellingen geplaatst in de periode van 25 December t/m 31 December worden, gewoon in behandeling genomen en vanaf Maandag 28 December en 2 Januari verwerkt en conform de daarvoor geldende levertijden uitgeleverd.

In verband met risico op vuurwerkschade sluit PostNL van Donderdag 31 December t/m Zaterdag 2 Januari alle brievenbussen.
Hierdoor worden alle bestellingen, geplaatst vanaf Dinsdag 24 December en welke verzonden worden via de normale brievenbuspost ( Stickers, Samples, Accessoires ), pas verder verwerkt vanaf Maandag 4 Januari.

 

Wij adviseren u daarom tijdig te bestellen en wat extra ruimte in te bouwen wanneer u een specifiek artikel op een bepaalde datum nodig dient te hebben.

 


Levering Pakketten :

Tijdens de feestdagen worden op Vrijdag 25 en Zaterdag 26 december geen Pakketten afgeleverd. Deze worden vanaf Maandag 28 december door PostNL weer in behandeling genomen. Ook worden er op 1 Januari geen pakketten afgeleverd, deze worden weer vanaf Zaterdag 2 Januari in behandeling genomen.


Levering Brievenbuspost / Brievenbuspakket :

Ook de normale Brievenbuspost ondervindt vertraging door de Kerstdrukte hierdoor kan uw bestelling langer onderweg zijn dan dat u gewend bent. 
 

Via de volgende Link kunt u het volledige overzicht met bezorgdata downloaden.
Tevens vindt u hieronder alle informatie indien uw bestelling wordt verzonden als Normale Brievenbuspost binnen Nederland of als Brievenbuspakket in de feestdagen van 2020 - 2021. Voor zendingen buiten Nederland maar binnen de EU dient u hierbij rekening te houden met een extra vertraging van +/- 2 á 3 werkdagen bovenop de onderstaande bezorgdatums.
 

 

 

Omdat wij geen controle hebben over de operationele werkwijze van deze leveranciers kunnen wij hiervoor geen garantie nemen. Wij adviseren u daarom tijdig te bestellen en wat extra ruimte in te bouwen wanneer u een specifiek artikel op een bepaalde datum nodig dient te hebben.

 

 

    

© 2011 - 2021 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel