???????? Levertijden Kerst ????????
 

Ook rond de feestdagen bezorgen we uw Post en Pakketten graag op tijd.
Uiteraard doen wij er alles aan om ook in deze drukke periode, uw bestelling z.s.m. aan u uit te leveren. ​Houdt met de Kerstdrukte echter wel rekening met eventuele extra leverdagen.


LET OP :

Op Vrijdag 25 December en Maandag 28 December vinden er geen verzendingen plaats! 

Bestellingen geplaatst in de periode van 25 December t/m 31 December worden, gewoon in behandeling genomen en vanaf Maandag 28 December en 2 Januari verwerkt en conform de daarvoor geldende levertijden uitgeleverd.

In verband met risico op vuurwerkschade sluit PostNL van Donderdag 31 December t/m Zaterdag 2 Januari alle brievenbussen.
Hierdoor worden alle bestellingen, geplaatst vanaf Dinsdag 24 December en welke verzonden worden via de normale brievenbuspost ( Stickers, Samples, Accessoires ), pas verder verwerkt vanaf Maandag 4 Januari.

 

Wij adviseren u daarom tijdig te bestellen en wat extra ruimte in te bouwen wanneer u een specifiek artikel op een bepaalde datum nodig dient te hebben.

 


Levering Pakketten :

Tijdens de feestdagen worden op Vrijdag 25 en Zaterdag 26 december geen Pakketten afgeleverd. Deze worden vanaf Maandag 28 december door PostNL weer in behandeling genomen. Ook worden er op 1 Januari geen pakketten afgeleverd, deze worden weer vanaf Zaterdag 2 Januari in behandeling genomen.


Levering Brievenbuspost / Brievenbuspakket :

Ook de normale Brievenbuspost ondervindt vertraging door de Kerstdrukte hierdoor kan uw bestelling langer onderweg zijn dan dat u gewend bent. 
 

Via de volgende Link kunt u het volledige overzicht met bezorgdata downloaden.
Tevens vindt u hieronder alle informatie indien uw bestelling wordt verzonden als Normale Brievenbuspost binnen Nederland of als Brievenbuspakket in de feestdagen van 2020 - 2021. Voor zendingen buiten Nederland maar binnen de EU dient u hierbij rekening te houden met een extra vertraging van +/- 2 á 3 werkdagen bovenop de onderstaande bezorgdatums.
 

 

 

Omdat wij geen controle hebben over de operationele werkwijze van deze leveranciers kunnen wij hiervoor geen garantie nemen. Wij adviseren u daarom tijdig te bestellen en wat extra ruimte in te bouwen wanneer u een specifiek artikel op een bepaalde datum nodig dient te hebben.

 

 

    

© 2011 - 2022 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel