Om ervoor te zorgen dat de bestelde Wrap Folie’s zo goed als mogelijk bij u aankomen hebben wij op diverse folie’s zoals een Hoogglans Folie en Chroom voorzien van een extra beschermlaag. 

Deze extra beschermlaag beschermt de bovenkant en tevens gevoeligste kant van de folie tegen eventuele krassen tijdens transport, uitpakken en op maat snijden. 

Indien u er niet zeker van bent of de door u bestelde folie voorzien is van een extra beschermlaag kunt u dit altijd terug vinden bij de specificaties van de door u bestelde folie. Tevens worden bij alle folie’s welke voorzien zijn van deze extra beschermlaag een notificatie blad meegeleverd.

Het is aan te raden om vrijwel altijd en vooral bij grote oppervlaktes de beschermlaag te verwijderen voordat u de folie gaat aanbrengen. Indien dit niet gebeurd ontstaat de kans dat deze extra beschermlaag gaat opkrullen en voor een kreukel zorgt in de folie. Het loshalen van de folie bij een vouw, luchtbel of foutje is ook lastiger als de beschermlaag nog op de folie zit, tevens bestaat dan de kans dat de druk niet evenwijdig wordt verspreid waardoor de folie kan gaan scheuren.

Indien u de folie toch met de beschermfolie aangebracht heeft gehad waardoor er een kreukel is ontstaan kunt u deze kreukel of oneffenheid eenvoudig met warmte verwijderen. Hiervoor dient u de volgende stappen te ondernemen:

Als eerste dient u de extra beschermlaag van de ontvangen folie te verwijderen, vervolgens dient u het deel welke u wilt behandelen voorzichtig van het siliconenpapier los te halen. Zodra u het siliconenpapier verwijdert heeft dient u de folie rustig en gelijkmatig te verwarmen. Tijdens het verwarmen dient u er rekening mee te houden dat u de folie niet uitrekt of kracht opzet. Na het verwarmen dient u de folie te laten afkoelen zodat deze z’n originele vorm aanneemt. Dit herhaalt u totdat de kreukels / rimpels verdwenen zijn.

 

 

 

© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel