Stickers Verwijderen

Het verwijderen van stickers kan soms een vervelende of lastige klus zijn. Hoe gemakkelijk een sticker loslaat hangt af van meerdere factoren zoals; Hoe oud de Sticker is, hoelang deze gemonteerd zit, de weersomstandigheden tijdens zowel de montage als demontage, de geplakte ondergrond en onder welke omstandigheden de stickers geplakt en gebruikt zijn.

Onze stickers zijn altijd weer te verwijderen. Graag verlenen wij u Tips en Tricks hoe u uw Stickers kunt verwijderen. Let wel, dit geeft u geen garanties dat het altijd gemakkelijk en op deze manier gaat.
 

Voorzichtigheid is altijd geboden, niet elk middel is voor elk ondergrond geschikt. Diverse schoonmaakmiddelen kunnen schade aanbrengen aan uw lak of plastic onderdelen. Elk middel dient u altijd eerst op een onopvallende plek te testen of het geen invloed heeft op het materiaal en/of de kleur. Dit kunt u doen door een klein beetje van de vloeistof aan te brengen . 

Zo raden wij terpentine, thinner en sticker verwijderaar ten zeertste af bij lak, dit kan namelijk uw lak aantasten en/of dof maken!

 

Stickers op Lak verwijderen

Stickers die op Lak gemonteerd zijn dient u voorzichtiger te verwijderen, uiteraard wilt u de lak eronder niet beschadigen.
De beste methode hiervoor is om de Sticker met een föhn goed te verwarmen. Vervolgens dient u voorzichtig met de nagel een hoekje los te halen.  Zodra dit gelukt is dient u de sticker constant warm te houden en voorzichtig verder los te trekken. 
Hoe warmer de sticker en buitentemperatuur is, hoe flexibeler dat deze word en hoe eenvoudiger deze bij elkaar blijft om los te trekken.
Echter maak de Sticker niet te warm, de sticker wordt dan namelijk weer te dun en zacht waardoor deze makkelijker kan scheuren.

 

Stickers van Ramen / Glas verwijderen.

Als stickers op ramen of glas gemonteerd zijn geweest zijn deze doorgaans altijd weer goed te verwijderen. Daar een raam glad is kunnen Stickers echter wel heel goed vast zitten, omdat een raam juist ook glad is hoeft u zich minder zorgen te maken voor eventuele beschadigingen.

Als eerste dient u de sticker goed warm maken met bijvoorbeeld een föhn vervolgens dient u te proberen om met de nagel een hoekje van de stickers los halen. Zodra dit gelukt is dient u de sticker constant warm te houden en voorzichtig verder los te trekken. 
Hoe warmer de sticker is en buitentemperatuur is, hoe flexibeler dat deze word en hoe eenvoudiger deze bij elkaar blijft om los te trekken.

 

 

Bij het verwijderen van een sticker zal deze vaak breken, dit gebeurt vooral bij koudere buitentemperaturen. Naast dat dit erg vervelend kan zijn is dit echter geen probleem! U dient opnieuw een puntje los te peuteren en de sticker te verwarmen. 

 

Wees echter altijd voorzichtig met verwijderen! Het correct verwijderen van Stickers kan nu eenmaal langer duren dan dat u verwacht had.
Het mooiste resultaat bereikt u altijd als u er de tijd ervoor neemt!

 

 

 

© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel