Voordat wij uw bestelling de deur uit doen wordt deze uitvoerig gecontroleerd en getest op gebreken.
Bij gebreken of oneffenheden wordt uw bestelling niet verzonden maar vervangen voor een onbeschadigd/werkend product, waarna uw bestelling alsnog zo spoedig mogelijk verzonden wordt.
Alle Wrap en Plotter / Sticker folie's worden voor verzending 2 maal gecontroleerd op evt. productie fouten en beschadigingen. Mocht een Folie al voor verzending een defect bevaten zal deze direct omgewisseld worden.
 

Ondanks dat wij uw bestelling zorgvuldig controleren en daarnaast met uiterste zorg verpakken kan er helaas altijd eventuele transportschade voorkomen.

Indien uw bestelling beschadigd door de pakketbezorger wordt aangeboden dient u, alvorens u uw pakket aanneemt en/of hiervoor tekent, hiervan altijd een melding te laten maken.

Na ontvangst is de koper dan ook in alle gevallen verplicht de producten onmiddellijk nauwkeurig te (doen) inspecteren of het geleverde product in goede staat is en in overeenkomt met de bestelling heeft bereikt. Is dit onverhoopt niet het geval, dan dient u ons hiervan per e-mail zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk drie dagen na levering, op de hoogte te brengen.

U dient ons dit per mail; retour@ultimatetuning.nl te laten weten, hierin vermeld u het door u onvangen artikel met het door u ondervonden probleem/schade. Tevens dient u duidelijke foto’s van het door u omschreven probleem in de mail toe te voegen.
 

Voor Wrap Folie's en Stickers is elke garantie, restitutie en aansprakelijkheid met name uitgesloten in het geval van:

- Later aangebrachte schade's door eigen montage of onvakkundig handelen
- Schades op reeds aangebrachte Stickers / Folie’s
- Schades op reeds gebruikte Stickers / Folie’s
- Schades op folie’s welke na levering versneden zijn
- Schades op gebruikte en reeds weggegooide Stickers / Folie's dan wel niet in stukken als volledige rollen


Bij Wrap Folie's en Plotter Folie's geld dat deze geleverde producten in ongebruikte originele staat verkeren. Met originele staat wordt bedoeld dat het artikel niet is gebruikt, niet is beschadigd door gebruik of incompleet is door gebruik en in de originele verpakking zit.
Bij beschadigde geretourneerde Wrap en Plotter Folie's wordt waardevermindering in rekening gebracht welke kan oplopen tot 100%.
 

Alle overige goederen welke reeds vernietigd, weggegooid of niet meer in uw bezit zijn komen niet in aanmerking tot een eventuele restitutie of het retourrecht.

De door u ontvangen goederen dienen altijd in dezelfde staat en manier van verzending zoals op het moment van ontvangst naar ons geretourneerd te worden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel