Avery Dennison® Rakels


Avery Rakel Pro Blauw (Easy Touch) - Een blauwe met nylon versterkte rakel met een vilten rand ter voorkoming van krassen bij, krasgevoelige folies, geprinte vinyls, carwrapfilms en andere speciale films. De perfecte rakel voor vlakke en lichtgebogen ondergronden.


Pro XL Blue Rakel - De Avery Dennison® Rakel Pro XL is de grotere uitvoering van de Easy Touch rakel en geschikt voor grotere vlakken en snellere applicatie.
 

Avery Rakel Pro Rigid - Een stevige witte Nylon rakel die goed tot z'n recht komt bij het Wrappen van auto’s. Bijzonder sterk en voorzien van een viltrand om hoge druk uit te kunnen oefenen. Geschikt en zeker aan te bevelen bij de EA 'Easy Apply', lijmen met luchtkanaaltjes, en bij de wat dikkere en stuggere folie soorten. 
 

PRO Flex Rode rakel - Een rode, zachtere en meer flexibele rakel met vilt dat krassen op hoogglans Wrap Folie’s of andere speciale folie’s voorkomt. Uitermate geschikt voor 3D applicaties met diepe profielen en gebogen ondergronden zoals autobumpers.
 

De Avery Flextreme Rakelset stelt u in staat om uw folie in de kleinste kieren te verwerken, zoals bij parkeersensoren, logo's en emblemen, autodeuren en rond koplampen. De blauwe rakel is harder, terwijl de rode meer flexibel is.
Met de blauwe kunt u bijvoorbeeld de kleinste glooiingen en bochten volgen en uw folie rond logo's en emblemen plaatsen.
De rode kunt u gebruiken voor het volgen van hollingen zoals de grill en rond de rubber deur- en raamranden.

 

   

Sorteer op
© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel