3M Knifeless Tape
Snij vinyl en carwrapping folie zonder mes!

 

3M Knifeless Tape Finish Line is de originele en meest populaire knifeless tape. Deze knifeless tape volgt gemakkelijk de contouren en rondingen van elk voertuig en is ideaal voor nieuwe gebruikers.
 

3M Knifeless Tape Design Line is ontworpen voor het snijden van ontwerpen met sterke contouren. De Design Line is dan ook soepeler dan de Finish Line waardoor scherpe hoeken en randen gemakkelijker beplakt kunnen worden. Door deze extra flexibiliteit is deze Tape ook ideaal voor het creëren van stripings en accenten.
 

3M Knifeless Tape Precision line is zeer geschikt voor de dikker vinyls en meerdere lagen toepassingen en geeft zelfs de meest uitdagende Wrap installaties een scherpe en schone rand. De Ultrafijne en scherpe snijdraad, snijdt Reflecterend, Chroom, 3M ™ DI-NOC ™ films, Lakbescherming folies en Wrap Overlaminate perfect.
 

3M Knifeless Tape Tri-Line is een unieke drielijnige tape speciaal voor een accurate en consistente Striping.
Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer de mooiste en unieke stripings, naast stripings is deze knifeless tape ook ideaal voor het maken van naden. 
Met de Tri Line Knifeless Tape van 3M kunt u eenvoudig stripings maken van 6 en 9 mm tevens bestaat er de mogelijkheid om de breedte van de striping over te laten gaan van 6 of 9 mm naar elke andere gewenste breedte, d.m.v. middelste snijlint los te halen waardoor er 2 losse snijlinten ontstaan.

 

Sorteer op
© 2011 - 2024 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel