Toch niet blij met uw online aankoop? U Kunt tot 14 dagen na levering gebruik maken van uw Bedenktijd.

 

Retouneren / Ontbindingsrecht:

Wilt u gebruik maken van uw Herroepingsrecht ? Dat is geen enkel probleem.

Het Herroepingsrecht heet tegenwoordig het ontbindingsrecht. Het recht van retour, waarbij u als consument tenminste 14 dagen bedenktijd krijgt om uw internetbestelling retour te sturen.

U kunt uw aankoop retourneren indien u 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aangeeft de koop te willen ontbinden. Vervolgens heeft u vanaf dat moment weer 14 dagen de tijd uw product terug te sturen.

Wenst u uw bestelling te retourneren en wilt u gebruik maken van uw ontbindingsrecht ? Dit kunt u snel en eenvoudig doen d.m.v. de volgende Herroepingsformulier welke u Hier kunt downloaden.

Let op:

U bent als Consument niet verplicht dit specifieke formulier te gebruiken. U kunt ook op een andere manier ontbinden. Bijvoorbeeld door een brief te sturen of u maakt gebruik van onze reeds ingevulde :  Email .

 

Houdt u er dan wel rekening mee dat de producten niet onnodig gebruikt mogen zijn dan echt nodig ?

U mag de door u bestelde en ontvangen producten uitpakken om het goed te kunnen beoordelen. De wetgever heeft bepaald dat de beoordeling net zo moet kunnen zijn als de beoordeling die u in een stenen winkel hadden kunnen doen.

Bijvoorbeeld : Kleding is in een winkel al reeds uit de verpakking gehaald en mag even gepast worden. Kleding mag echter nooit gewassen worden en het is niet de bedoeling dat u als consument met schoenen naar buiten gaat.

Zo geld voor de meeste van onze producten dat bijvoorbeeld een Wrap Folie en / of Sticker niet Geplakt; Gesneden of Gemonteerd mogen worden. 

Ook voor onze andere producten geldt dat het bekeken, besnuffeld en uitgeprobeerd mag worden. Maar alleen voor zover dat echt nodig is voor een goede beoordeling van het product. Daar Wrap Folie's en Plotter Folie's gevoelige producten zijn dient u hier extra zorgvuldig mee om te gaan. Een eventuele vouw of kras is zo gemaakt en zal tot een waardevermindering leiden indien u gebruikt wenst te maken van uw Herroepingsrecht.

Het verbreken van een evt. verzegeling is geen probleem zolang dit nodig is voor een goede beoordeling. Ultimate Tuning zal dan ook nooit een Waardevermindering in rekening brengen bij het verbreken van een zegel of verzegeling.

Het openen van een gesealde ( Harde Plastic ) verpakking is echter niet toegestaan en komt niet in aanmerking tot Retourneren.

 

Verzending bij Retouneren / Ontbindingsrecht:

Na het herroepen van uw aankoop dient u alleen nog het betreffende product zo snel als mogelijk aan ons te retoureren daar Wrap Folie's en Stickers gevoelige producten zijn. 

Het Retouradres is afhankelijk van de door u bestelde artikelen en dient voor retour opgevraagd te worden via onze Klantenservice en staat tevens vermeld op uw Retourformulier.

De verzendkosten voor de Retourzending komen dan wel voor uw eigen rekening.

 

Retourzendingen dienen te voldoen aan de volgende termen:

- Goed verpakt, in originele onbeschadigde verpakking, met alle daarbij horende onderdelen, dus ook plasticzakjes en karton, het product moet nog verkoopbaar zijn.

- Folie's dienen op dezelfde wijze ingepakt en opgerolde zijde teruggestuurd te worden. Wij raden aan om folie's goed en stevig in te pakken en wikkelen zoals u deze ook heeft mogen ontvangen, dit om beschadigingen tijdens de retourzending te vermijden.

- Het dient voldoende gefrankeerd verstuurd te worden.

- Bewaar het retourbewijs goed, want u moet kunnen aantonen dat u de bestelling hebt geretourneerd. Wij gaan bij retourzendingen zo spoedig mogelijk over tot terugbetaling. 

- Indien u uw product per post aan ons wilt retourneren heeft u een Retour formulier nodig, deze kunt u bij ons kosteloos opvragen, als u gebruik maakt van email, dan graag onder vermelding van uw Ordernummer.

- Houdt u er rekening mee dat PostNL een toeslag rekent voor zendingen boven een lengte van 100cm ( 1 Meter )  en deze niet groter mag zijn dan 175cm. Deze kosten zijn tevens voor eigen rekening.

- Is uw Pakket zwaarder dan 30 kilo en/of groter dan 175x58x78 cm? Laat het ons dan even weten, wij kunnen dan eventueel een afhaalopdracht voor u inplannen. Ook kunnen wij u een Verzendlabel toesturen welke u dan slechts alleen nog hoeft uit te printen.

 

© 2011 - 2017 Ultimate Tuning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel